Поредното циркаджийско изпълнение на г-н Терзиев и неговия ПР екип.

...
 Поредното циркаджийско изпълнение на г-н Терзиев и неговия ПР екип.
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Поредното циркаджийско изпълнение на Васил Терзиев

 

" Поредното циркаджийско осъществяване на господин Терзиев и неговия ПР екип. Настоящият кмет Васил Терзиев не участва на съвещанието, при започване на което беше пояснено, че отчет за санирането не може да се преглежда на съвещание на СОС, в случай че преди този момент не е минал през разискване в съответните комисии. Едновременно с това беше препоръчано да се направи изключително съвещание във вторник, а в това време да се свикат комисиите ". Това написа общинската съветничка от " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова във фейсбук.  

 

" Какво направи Терзиев? В края на съвещанието се дотътри на 5 етаж, свикаха публицистите и разгласи, че общинските съветници (с изключение на неговите, схваща се) са толкоз зли, че не желаят София да вземе едни европейски пари за саниране. Това не може да бъде несъмнено като нищо друго с изключение на безсрамие ", написа още тя. 

 

Съобразно декларираното при започване на съвещанието беше импортиран отчет от общинските съветници с искане за изключително съвещание на СОС във вторник. Междувременно им беше обяснено, че в решението следва да бъде посочен размерът на средствата за съфинансиране на плановете. Както е написано в този момент, би трябвало да гласуваме празен чек на зам.-кмета по финанси. Ще можем ли да работим дружно освен това опълчване, питат публицисти? Въпросът е ПП-ДБ-СС дали могат да четат правилници, по кое време ще стартират да работят по закон и докога ще показват театралните си сценки за работа, написа още тя.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР